Rólam

Gyerekkoromban nagy feladatot adott a választás a tevékenységek között, amivel szerettem volna foglalkozni. Sok minden érdekelt, így a kristályok, a természet, az alkotó tevékenységek, a térképek, az indiánok,... stb. Végül is a sorsom előbb az autószerelői ismeretekhez vezetett, majd gépész üzemmérnök lettem. Eközben soha nem szakadt meg a kapcsolatom a természettel.

Tájékozódási futóként bejártam Magyarország erdőit-hegyeit, és megtapasztaltam a fizikai testem határait, a kitartás és akaraterő próbáit.

Évekig jártam a bányák meddőhányóit és elhagyott kőfejtőket ásványok után kutatva.

Dolgoztam fizikai munkások között, fejlesztőként, oktatóként, vezetőként, megéltem alkalmazottként azt a lassú szemléletváltozást, ami napjainkra rabszolgát csinált a valamikori munka-TÁRSAK-ból, ami a saját lelki egyensúlyunk, a család és az otthon feláldozását kéri a pénzért cserébe.

Lettem szerető, férj, apa, elvált házastárs, barát. Sokféle emberi kapcsolatot megéltem és élek, sokféle örömmel, bánattal, szerelemmel, szeretettel, odaadással, egyre kevesebb dühvel, harccal és egyre több elengedéssel, megértéssel, elfogadásal.

A nagy összeomlások és próbák hozadékaként - amik kirobbantják az embert a megszokott kényelmi helyzetéből és biztos kapaszkodónak vélt meggyőződései közül - kezdett érdekelni saját magam létezésének értelme, az összefüggések látható és nem látható dolgok között, az életfeladatom, fejlődésem útja. Kezdtem összeállítani a saját képemet a saját világomról, kerestem a tudást, az ismeretet először könyvekben, tanfolyamokon, később már magamban is. Egyre inkább megélem magamat olyannak, amilyen vagyok, kevesebb megfelelési vággyal, belső gátlással, kevesebb gondolkodással, mérlegeléssel, de egyre több ráérzéssel, örömmel.


Jelenleg Magyarkút mellett egy hegytetőn a faházunkban élünk a családommal egy gyönyörű szép helyen, követjük a természet és a természetesség vezérfonalát.

Életmódot váltottunk, a szabadságunkért cserébe átmenetileg feláldoztuk a kényelmünket, tanuljuk az önellátás feladatait, munkáit és közben "egész évben nyaralunk". Tapasztaljuk magunkat, a teremtéseinket, új tevékenységeinket. Folyamatosan tudatos kapcsolatban vagyunk a Mindenséggel, vagy másképpen az Istennel, fokozatosan beengedjük és elfogadjuk a segítséget, felfedezzük ön-MAG-unkat és EGY-mást.

Elkezdtünk létrehozni egy harmónia-töltő helyet többféle tevékenységgel, amelyek az ember hitéhez, hagyományához, a természetes közegéhez, az EGÉSZ-ségéhez kapcsolódnak. Egy olyan helyet, ahova örömmel és lelkesedéssel jönnek mások is, ahol mindent és mindenkit átjár a határtalan szabadság és életöröm energiája, ahol a természet és a vendéglátók rezgései, hangjai és színei segítik a rendeződést, gyógyulást, teremtést.

Áldás

Örök hála és szeretet Teremtőmnek és Megtartómnak:

Atyámnak és Anyámnak!

Készítsd el weboldaladat ingyen!