Élmények, visszajelzések

... ... ...

Izzasztókunyhó
Izzasztókunyhó

"Mikor odaértem nem voltak nagyobb elvárásaim, 10 éve izzasztókunyhóztam egyszer, jó volt, semmi különösebb. Mielőtt bementünk történt egy apró mozzanat, ami erős kapcsolatban volt azzal, amiben akkor voltam/vagyok ez idő tájt az életemben, akkor még nem is értettem. Csodálatos volt bemenni, megragadni ezt a szálat mint egy indát a fa tetején s leereszkedni rajta a gerincem mentén egészen a gyökerekig, s aztán farkasszemet nézni valamivel, ami talán nem is olyan ijesztő... Legcsodálatosabb volt kijönni a friss hűvös éjszakába, elfeküdni a földön és hagyni, hogy egy rajtam kívül álló erő vigyen fel a tiszta csillagos égboltig. S milyen véletlen egybeesés, a három kívánság sem maradt el. "

P. G.

Családállítás
Családállítás

"Múlt heti családállításomat Németh Atilla Atarvis vezette, így a magam részéről "első kézből" tudom ajánlani Őt! ​ Voltam már "néhány" állításon, utánaszámolva: Ő cca. a tizedik személy, aki által vezetett állításon jelen voltam az elmúlt 11 év során, s mondhatom: a LEGJOBBak közül való. Nagyon tiszta térben, nagyon magas energiákat behívva, hatalmas oldásokkal folyt az Általa vezetett állítás. Köszönöm, hogy részese lehettem ennek az élménynek!
Aki kíváncsi, vagy állítást szeretne - oldást, rátekintést valamilyen mélyebb problémára - jelentkezzen Nála bátran, nyitott szívvel, jó helyre, jó kezekbe kerül! ​"

Pető Annamária - asztrológus, asztrozófus Tarot tanácsadó, Bach terapeuta

Készítsd el weboldaladat ingyen!