Családállítás

Családállítás

Csoportrezonanciás  családállítás:

Információ az atarvis@gmail.com címen vagy a 70/589-6838 telefonszámon.


A terápia a morfogenetikus mező segítségével segít megtalálni a problémáink igazi okait, melyek leginkább a tudatalatti rétegekben rejtőznek.

Bert Hellinger által Afrikából hozott, és Európában újraélesztett ősi lélekgyógyító módszer az anyagi síkon mozgó modern ember számára talán kissé megfoghatatlan, de esetek tömkelege bizonyította be azóta hatásosságát.

A csoportrezonanciás módszerben az egyes képviselők a mező által sugallt érzéseikre hagyatkozva tisztán megmutatják bármely élethelyzet fontos összetevőit, és azok egymásra gyakorolt hatását. Ehhez tulajdonképpen semmit nem kell tudni arról, csak minél jobban ébernek lenni a keletkező érzésekre, érzelmekre, késztetésekre.

Sokszor olyan ok-okozati rendszer bontakozik ki egy-
egy történet mögött, amelyre egyáltalán nem gondol az állítást kérő páciens.

A módszer gyógyító hatású minden résztvevő számára, így az állításokban résztvevő segítők , vagy az éppen passzív csoporttagok is sokszor saját ismerős élethelyzeteikkel találkozhatnak.

Ha úgy érzed hogy szeretnél, de nem tudsz változtatni a viselkedéseden, életed minőségén, vagy anyagi helyzeteden, akkor a családállítás módszere segíthet.

Ha elköteleződtél a változtatás mellett és kész vagy szembenézni az igazi okokkal, akkor itt a lehetőség elmozdulni a holtpontról.

Csoportrezonanciás családállítás a szakrális jurtábanHelyszín: EdinAtilla Varázskertje, Magyarkút

Megközelítés: Verőce--->Magyarkút --->ÁEK Betegotthon parkolójával szemben földúton kell bemenni, onnan kb3-400 méter, tábla igazít útba.

(TÉRKÉP )

Ha úgy érzed hogy szeretnél, de nem tudsz változtatni a viselkedéseden, életed minőségén, anyagi helyzeteden, vagy egészségi állapotodon, akkor a családállítás módszere segíthet.

Ha elköteleződtél a változtatás mellett és kész vagy szembenézni az igazi okokkal, akkor itt a lehetőség elmozdulni a holtpontról.

egyéni állítás: 15.000 Ft

Jelentkezés információ, útbaigazítás:
Atilla: atarvis@gmail.com, 70/589-68-38

Kérlek benneteket, hogy részvételi szándékotokat előre jelezzétek! Szeretettel várlak!
Németh Atilla Atarvis

Készítsd el weboldaladat ingyen!